Förarutbildning


Alla som köper en ny Ducati hos Desmo Center får denna utbildning gratis!

En endagskurs som hjälper Dig att utvecklas och få ut det mesta både av Dig själv och Din nya Ducati.
Kursen omfattar teori men också en hel del praktiska övningar på banan, och Du får mängder av bra tips som hjälper Dig oavsett om
Du är nybörjare eller en erfaren banåkare. Fokus ligger på att ge Dig trygghet både på banan och på gatan.


Den 8-9 augusti är det återigen dags för vår förarutbildning!
Du som köpt en ny Ducati av oss på Desmocenter i år får denna kurs gratis! En endagskurs på Arlanda Test Track 1 ledd av våra erfarna instruktörer som på en individuell nivå hjälper Dig att utvecklas och få ut det mesta både av Dig själv och Din nya Ducati. Även Du som inte köpt en ny mc av oss men har en Ducati har möjlighet att delta till en kostnad av 1500 kr (mat ingår).

Kursen omfattar teori men också en hel del praktiska övningar på banan, och Du får mängder av bra tips som hjälper Dig oavsett om Du är nybörjare eller en erfaren banåkare. Fokus ligger på att ge Dig trygghet både på banan och på gatan.
Det här är ingen bandag utan en utbildning på personlig nivå.

För att delta krävs godkänd skyddsutrustning i form av hjälm, ryggskydd, stövlar och handskar. Saknar Du något kan Du självklart köpa det av oss innan.

Ett matpaket bestående av frukost, lunchbuffé samt fika erbjuds till ett självkostnadspris på 250 kr.

Är Du intresserad av att gå kursen? Maila oss på info@desmocenter.se och ange vilken av dagarna du vill gå samt även om Du vill beställa matpaketet. Mer info om tider samt vägbeskrivning kommer längre fram!
 
Så här såg det ut på vår senaste utbildning i augusti 2015!