Info i Corona-tider

Vi vill att Du som kund ska känna Dig trygg när Du besöker oss! 

Vi följer självklart utvecklingen via Folkhälsomyndigheten, och har anpassat våra rutiner enligt gällande direktiv. Vi stannar hemma vid minsta symptom och har skärpta hygien- och städrutiner. Detta innebär att allmänna ytor städas noggrant och vi desinficerar alla kontaktytor hos oss i butik och verkstad såsom kunddiskar, handtag, toaletter och motorcyklar regelbundet. 

Vill Du att vi vidtar specifika försiktighetsåtgärder vid ditt verkstadsbesök eller köp så tillmötesgår vi gärna Dina önskemål, det är bara att säga till. Vi är flexibla och lyssnar gärna på våra kunders egna förslag, alltifrån provkörning till en hemleverans och möter Dig gärna utanför lokalen om Du hellre vill det. Vi kan ordna hemleverans vid förfrågan och reservdelar och tillbehör kan skickas med posten.

Med det sagt så är vi även väldigt måna om vår personal, och hoppas att Du som kund tar samma ansvar och undviker att besöka oss om Du har symptom eller nyligen varit i ett riskområde. Då är det bättre att slå oss en signal eller maila oss så kan vi lösa allt den vägen. 

Vi finns här för Er, precis som vanligt!